Lasagna cu legume

de ianculubita in Lasagna, 10 Mar 2012 | 10519 vizualizari

 

Aceasta reteta,daca-i scoateti smantana si parmezanul din ingrediente,poate fi considerata o mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1cutie de lasagna care nu necesita fierbere(scrie pe cutie)
  • 500g ciuperci
  • 1dovlecel
  • 3morcovi
  • 1telina mica
  • 1ardei rosu
  • 1ardei galben
  • 1cutie rosii in bulion
  • 1cana suc de rosii
  • 3linguri smantana
  • 4linguri ulei
  • sare,piper
  • 3cepe
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu legume:

Toate legumele curatate,spalate,radacinoasele date pe razatoarea mare,restul taiate cubulete,se calesc in ulei;

dupa ce s-au inmuiat se adauga cutia de rosii,iar dupa ce a scazut,se condimenteaza,se adauga smantana;

in tava se pune jumatate din cantitatea de suc de rosii,deasupra foi de lasagna,urmeaza sos de legume,iar foi si tot asa pana se termina;

peste ultima foaie se pune restul de suc si se da tava la cuptor 50-60min la foc moderat;

se serveste cu parmezan sau cascaval ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Lasagna Vegetala